Опубліковано PDF версії Українського географічного журналу 2019 №1-4

угж

На офіційному веб-сайті “Українського географічного журналу” опубліковано у відкритому доступі повнотекстові версії публікацій 2019 року №1-4 та 2020 року №1

Наукові статті, яким присвоєно Digital object identifier (DOI — https://www.crossref.org/), доступні для завантаження у форматі PDF.

Детальніше зі змістом номерів (розширеними анотаціями публікацій, інформацією про авторів, списком літератури та іншими метаданими) можна ознайомитись в розділі "Архів".

Повнотекстові версії "Українського географічного журналу" (у форматі PDF) публікуються на офіційному веб-сайті в розділі "Архів" через 6 місяців після виходу номеру друком.

Інтерактивний пошук за метаданими публікацій доступний у відповідному розділі веб-сайту (“Пошук”) і може бути здійснений за назвою наукової статті (або її частиною), прізвищем автора, роком публікації, а також номером журналу.

Веб-сайт “Українського географічного журналу” адаптовано для роботи з мобільних пристроїв (смартфонів, планшетів) із повним збереженням функціональності.